O NAMA


Juratech Systems je osnovan 2010. godine u Beogradu. Iako relativno mlada kompanija, čini je tim iskusnih pojedinaca koji se informatikom bave već 20 godina i koji su, što samostalno, što zajednički, učestvovali na brojnim informatičkim projektima u zemlji i inostranstvu. Samim tim, slobodno se može reći da Juratech Systems nije novi početak, već zapravo uspešan nastavak jedne davno započete priče, koja ima za cilj da naše znanje i višegodišnje iskustvo objedini pod jednim krovom, rezultujući uslugama i proizvodima vrhunskog kvaliteta koji će zadovoljiti i najzahtevnije klijente.

Ono na šta smo naročito ponosni jeste činjenica da je većina naših rešenja samostalno razvijana u okviru kompanije, što podrazumeva kompletan proces, od početnog projektovanja i planiranja, preko nabavke potrebne opreme, pa sve do implementacije i puštanja sistema u rad. Tako se vaš angažman smanjuje na minimum, pa se možete posvetiti svom poslu, jer sve što je potrebno jeste da nam pomognete da razumemo vaše želje i potrebe, a na nama je da ih ostvarimo.

U radu priznajemo samo vrhunski profesionalizam i beskompromisni kvalitet. Proverite zašto nam je veliki broj klijenata ukazao poverenje.

USPEŠNO REALIZOVANI PROJEKTI, KLIJENTI KAO NAJVAŽNIJI PARTNERI

NAŠ TIM


Verujemo u svakog individualca u našem timu i
međusobno dopunjujemo znanja i iskustvo.


NAŠE VREDNOSTI


Ideje

Ideje nas pokreću i nema te ideje koja je previše ambiciozna. Mnoge od njih izgledaju nemoguće, dokle god se ne realizuju. Rado prihvatamo izazove, a kreativnost, inovativnost i upornost spadaju u najbitnije osobine naših zaposlenih.

Realizacija

Ideje su bezvredne ukoliko se ne realizuju. Upravo zato, nikada se ne zadržavamo samo na ideji, već se trudimo da svaku našu, ali i ideje naših klijenata pretvorimo u projekat i realizujemo kroz zajedničku saradnju.

Zadovoljni klijenti

Klijent je uvek na prvom mestu. Cilj našeg poslovanja je stvaranje dugoročnih poslovnih odnosa, baziranih na uzajamnom poverenju i podršci. Iz tog razloga, trudimo se da u svakoj prilici odemo korak dalje i da svakom klijentu pružimo maksimum.

Podrška

Posebnu pažnju pridajemo podršci korisnicima naših rešenja. Mnogi smatraju da je posao završen realizacijom projekta ili prodajom rešenja. Za nas, on tek tada počinje. Naši klijenti uvek mogu da računaju na dostupnost i brz odziv našeg support tima.