RAZVOJ EMBEDDED SISTEMA

Činjenica je da su današnji uređaji pametnji nego ikada. Pametni telefoni, pametni televizori, pametne telefonske centrale, pametni štampači, pametne kuće i kancelarije, odavno su deo naše svakodnevnice. Ne samo što su pametniji, već su i komunikativniji, jer gotovo svi uređaji mogu međusobno da komuniciraju, što omogućuje da se veliki broj uređaja može kontrolisati putem računara ili mobilnog telefona, korišćenjem odgovarajućih aplikacija ili web interfejsa.

Sve to je postignuto integracijom mehaničkih delova sa računarima i odgovarajućim softverom. Zapravo, slobodno možemo reći da današnji mobilni telefoni i televizori imaju više zajedničkog sa PC računarima, nego sa klasičnim mobilnim telefonima i televizorima od pre nekoliko godina. Ovakvi sistemi kod kojih se kombiniju računar, softver i mehanički delovi i koji služe određenoj nameni, nazivaju se embedded sistemima.

Zašto su vam potrebne ove usluge?

Juratech Systems je prve korake u ovoj oblasti napravio još 2010. godine, proizvodnjom modernih IP telefonskih centrala. U međuvremenu se portfolio proširio sistemima za daljinsko resetovanje uređaja, elektronskim bubnjevima, automatizovanim točilicama za pivo. Najnoviji proizvod u ovoj oblasti, od nedavno, je i protoip kućne i kancelarijske automatizacije pod sloganom "pametna kuća za svakog" sa idejom da ovakva rešenja učinimo dovoljno modularnim i pristupačnim najširem krugu korisnika.

Nove ideje se rađaju svakodnevno, a uvek smo raspoloženi da čujemo i vaše. Što je ideja inovativnija i izazovnija za realizaciju, to bolje. Zato, ukoliko imate ideju za razvoj bilo kakvog uređaja ili sistema, a ne znate odakle da počnete, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate. Mi imamo dovoljno znanja i stručnosti da gotovo svaku ideju sprovedemo u delo.

Juratech Systems prepoznaje značaj profesionalne komunikacije i poštovanja rokova