ŠTA JE BEER STORY I KO GA JE IZMISLIO, pitate se vi.

Mi smo tim (ne)klasičnih programera i dizajnera koji u linijama koda vide urnebesnu zabavu pa često zaglavimo u kancelariji do 8 uveče. Kad nam na kraju dana kod neobjašnjivo ne radi, ili nam devojka prebacuje da opet nismo oprali sudove, ili kad nikako da nam se svidi sopstveni dizajn, treba nam nešto da nas vrati među normalne ljude a ne one što vam nervozno trube kad ne krenete odmah na zeleno.

Šalimo se, ne vozimo.

Zato smo smislili savršenu igricu za svaki pab blizu posla- BEER STORY!

Vaš pivopijski rad nikad neće pasti u zaborav, a rezultati su odmah vidljivi!

KAKO FUNKCIONIŠE?

Na dolasku u pab dobijate beer story karticu, kojom se otključava točilica i od tog trenutka pivo možete točiti neograničeno- u količini koju sami izaberete. Količina se odmah očitava na rang-listi na velikom ekranu, pa vam takmičar u vama neće dati mira. Možete da pijete svojim tempom a pivo vam se više nikad neće ugrejati! Nema više ni loše točenog piva sa previše pene (barem ne ako se dovoljno izveštite) i možete mirno da probate sve vrste piva koje se služe u baru i uvek budete u centru pažnje kao ekspert ukusa, bez potrebe da potrošite gomilu para.

Ako ste jedan od takmičara s početka pasusa ili samo imate kolegu ili ortaka koji vas opseda lovačkim pričama a nikad ne izgleda dovoljno žilavo da to i dokaže, drago vam je da čujete da Beer Story rang-lista funkcioniše na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou! Upornost se isplati, pa osim slave najhrabrije na kraju svake nedelje i meseca čekaju nagrade u vidu popusta na pivo i raznih vaučera.

Zvuči previše dobro da bi bilo istinito?

Jeste. Ako i sutra ne operete sudove. Ili vozite do kuće. Ili ako ste kolega s lovačkim pričama.

Upoznajte pivopiju u sebi i ispišite svoj Beer Story!