3 najčešća pitanja klijenata u vezi sa održavanjem informacionih sistema

Informacioni sistem, možda više nego bilo koji drugi, zahteva detaljno planiranje, odabir adekvatnih elemenata sistema, pravilnu implementaciju, a zatim i odgovorno i posvećeno održavanje. U suprotnom, može lako doći do smanjenja upotrebne vrednosti istog, a u najgorem slučaju i rezultirati potpuno suprotnom efektu od onog koji ste želeli da postignete. Imajući u vidu i dinamičnost današnjeg poslovanja, više nije dovoljno samo postaviti sistem i rešavati probleme kada do njih dođe. Potrebno je raditi na prevenciji i sprečavanju njihovom sprečavanju, pre nego što se manifestuju i načine štetu u poslovanju.

Cilj svake kompanije kod odabira usluge održavanja sistema jeste njihov kvalitet, dostupnost tehničke sužbe u svakom trenutku i brzo rešavanje nastalih problema.


Nekoliko pitanja klijenata izdvojilo se po svojoj učestalosti:

 

  1. Da li imate neke gotove pakete održavanja?

S obzirom da svaka firma ima različite potrebe i specifičnosti u poslovanju, najsvrsishodnije rešenje je da u dogovoru sa vama kreiramo paket usluga koji je u potpunosti prilagođen vašim potrebama i specifičnostima poslovanja. Na ovaj način, dobijate tačno one usluge koje su vam potrebne i na način koji vam odgovara. Obezbeđena je maksimalna efikasnost uz uštedu novca, jer ne plaćate usluge koje vam nisu potrebne.

  1. Pristupom našem informacionom sistemu, može se desiti da u nekom trenutku imate uvid u strogo poverljive podatke koji spadaju pod poslovnu tajnu. Na koji način se štitimo od mogućeg neovlašćenog objavljivanja tih podataka ili zloupotreba?

Kada sarađujete sa nama, štite vas dve stvari. Prva je NDA ugovor koji potpisujemo sa svim našim klijentima i partnerima. Druga, mnogo važnija stvar je naša reputacija, imajući u vidu saradnju sa  brojnim domaćim i inostranim kompanijma i finansijskim instituacijama, čija je poverljivost podataka od izuzetnog značaja. Sa ponosom ističemo da nismo imali nijedan slučaj kompromitovanja takvih podataka.

  1. Imamo različitih problema u poslovanju, ali nemamo ideju kako da ih rešimo. Da li nam možete pomoći po tom pitanju?

Juratech Systems specijalizovan je za pronalaženje rešenja za specifične probleme u poslovanju, pri čemu se vodimo mišlju da ne postoji nerešiv problem, već samo nedostatak upornosti. Sve što je potrebno sa vaše strane jeste da nam što detaljnije obrazložite probleme. Naš tim će izvršiti potrebna istraživanja i izložiti predloge i unapređenja. Zajedničkim dogovorom kreiraćemo najbolje moguće rešenje i unapredti vaše poslovanje.


Datum objave: 23.09.2016


Posle: 5 razloga zbog kojih je bitno da vaša firma ima web prezentaciju